28.11.05

PM Online'i Freudian slip: Maailma loomade eestilise kohtlemise eest võitlev organisatsioon kinnitas, et igal aastal tapetakse Hiinas naha saamise eesmärgil üle kahe miljoni kassi ja koera.

P.S. Ära parandasid.

25.11.05

Ma ikka ei saa aru, kuidas ajakirjanikud saavad lihtsalt võtta ja su teksti ilma sulle ütlemata niimoodi ära kohitseda, et mõte jääb lonkama. Ilmselt ollakse nii harjunud igapäevase (või iganädalase) artiklitehulga produtseerimisega, et ei tule selle pealegi, et ma võin ka olla oma lookese läbi komponeerinud ja iga sõna üle mõelnud... Ilmselt ei aita ka palvest (nõudmisest), et igast parandusest/väljajättest ka autorit teavitataks!

22.11.05

Mida tähendab lause "Hansapanga partnerid on valmis võtmekliendile pakkuma edusid oma toodetelt ja teenustelt"?

17.11.05

Ma sain täna - Tartus - Saksamaalt kirja, mille Eesti-poolsel templil oli eilne kuupäev ja kiri "KÄRDLA". Mh?

15.11.05

Tegelane kreeka mütoloogiast - Aristoteles!?!
Ma ei tea, miks ma seda Rooside Sõja saadet üldse vaatama jäin...

14.11.05

Tänaseks üks link ka: Trinidadi ja Tobago Riikliku Raamatukogu kataloog

Mu tütar on selles faasis, et loeb tähtedest sõnu kokku. Kõigepealt loeb vaiksel pominal omaette tähed kokku ja siis ütleb sõna või lause kõva häälega välja. Sellega seoses tuleb ette piinlikke olukordi. Nagu näiteks laupäeval linnaliini bussis: tagumise istme kandis seinale kantud tarkuseteri vahendades lajatati järsku kõva häälega üle bussi: "IVAN ON MU*N!"

11.11.05

Palindroomide veimevakast: 'Naomi, sex at noon taxes,' I moan.

Ma olin vahepeal 5 päeva Rootsis Lundis, kuulasin pooleteise päeva jooksul 27 ettekannet konverentsil, külastasin kohalikku Eesti Maja, sobrasin pool päeva antikvariaadis (tore koht oli!) ja sõin sushit. Seni, kuni konverents kestis, püsis ilm ilus; niipea kui konverents lõppes, hakkas vihma sadama. Õnneks ainult järgmise päeva hommikuni.

Andke veel lennukiga sõita!