24.1.06

Kui naine annab hommikul ümbriku tähtsa dokumendiga tee peal posti panemiseks, aga on enne seda just näidanud Chaplini "Suurest diktaatorist" seda kohta, kus habemeajaja Brahmsi 5. Ungari tantsu saatel tegutseb, siis vähe ei jää see muusika kummitama ja vähe ei sammugi hoogsalt, kiri näppude vahel (et ära ei unuks, noh), postkastist mööda...

20.1.06

Täna postkasti potsatanud kultuuriajakirjandus lööb massilise Untiana'ga: Sirbi kaanel on looke pealkirjaga "Mati Undi jäljed Eesti filmis", Keele ja Kirjanduse selle aasta avanumber alustab Anne Lille artikliga "Antiiktragöödia, esteetika paradoksid ja Mati Unt" (summary) ning takkapihta on ka Loomingu Raamatukogu esimene paarisnumber Unt: näidend "Vend Antigone, ema Oidipus". Hommage missugune!

18.1.06

Aga sellel blondi-naljal on tõesti oma võlu!

Kena krõbe talveilm oleks, aga see tuul!
No igatahes Tartu Kunstikuu korraldajail peaks hea meel olema, sest vanas kaubamajas käib ilmselt palju külastajaid. Bussi ootamas, noh. Kahjuks avavad nad alles kl 14. Täna tormas umbes kord 10 sekundi jooksul keegi kõrvu tuule eest kaitstes sinnapoole ja jäi pettunult lõdisema.

17.1.06

psychologist, n:
Someone who watches everyone else when an attractive woman walks into a room.

Jester's Condescending English Dictionary

12.1.06

Üle saja aasta juhtusin blogi statistikat vaatama ja selgus, et hiljuti on siia jõutud Google'i otsinguga ma ei lugenud lapsena... Tore muidugi, et ka märksõna voltimine siia juhatab!

11.1.06

Septum nasi deviatsiooni ei ole.
Sellegi poolest määrati väike korrektsioon.
Operatsioon on kavas 2008 veebruaris...
Seniks vikerviise.