22.3.09

There's no such thing as too many books

Koju raamaturiiulite hankimise vajadus on muutnud nii painavaks, et näen selleteemalisi unenägusidki. Et kuidas täpselt 3,4 m laiusega ja 2,8 m kõrgusega raamatusein välja võiks näha ja kuhu veel ja üldse. Neli aastat truult teeninud tühjadel banaanikastidel põhinev konstruktsioon on oma elu täiega ära elanud. Ja siis veel need aastaalguse raamatualed igal pool!

Aga täna öösel oli unes situatsioon selline, et pidime kogu perega kolima aastaks Itaaliasse (reaalelu uiuraasukesel põhinev seik) ja kõige suuremaks probleemiks oli kõigepealt see, et raamatuid ei saa ju kaasa võtta (selle hirmu tekitajaks oli ilmselt eile loetud Märt Väljataga veerg viimases Areenis), aga kohe seejärel ka mure, et millal ma siis need toredad raamatud endale hangin, mis selle aasta jooksul Eestis ilmuvad! Ja ärge tulge mulle elektroonilistest lugemisriistadest rääkima. The medium is the message kehtib mu puhul täiega!

Aga allpool oleva pildi kohta vaata The Amazing Staircase. Jube kahju, et meie korteris treppi pole!



Lisa: teema on ilmselt õhus, sest samal päeval ilmus Oddee.com-is postitus "15 Coolest Bookshelves", mis sisaldab ka ülalpool viidatut!

20.3.09

2289

Just nii palju märkusi sisaldab TÜ viimane, aprillis kaitsmisele minev doktoritöö, Jaan Lahe "Gnosis und Judentum. Alttestamentliche und jüdische Motive in der gnostischen Literatur und das Ursprungsproblem der Gnosis." Kunagi oli mul mingi edetabel, kus olid märkuste ja lehekülgede arvu suhte põhjal mõned kurioosumid, aga see on kaduma läinud...